Credit Blagoevgrad
Кредитен калкулатор
Цена на имота:
Размер на кредита:
Срок на кредита:
Годишен лихвен процент:
ИЗЧИСЛИ
Калкураторът изчислява месечна анюитетна вноска за кредит!
 

необходими документи

полезни съвети

Последни новини

28 Май 2012Лошите кредити скочиха с 2 милиарда лева С 2 млрд. лв. за година са се повишили т.нар. проблемни кредити.
още »
08 Май 20121200 нашенци са спрели да плащат ипотеките сиСамо за първите три месеца на тази година собствениците на над 1200 апартамента просто са спрели да плащат месечните вноски.
още »
24 Април 2012Жилищата поевтиняха с 4,3%Цените на жилищата у нас отчитат намаление за първото тримесечие на годината от 4,3% спрямо същия период на 2011 г.
още »
Виж всички
 

* Как да спестим от ненужните такси на банката?

     При теглене и усвояване на ипотечен кредит кредитоискателят плаща не малко лихви и такси на банката за ползуване на техния капитал и обслужване на кредита. За съжaление обаче банките се самозабравят и абсолютно неправилно се опитват и налагат условия, струващи на клиентите им  допълнителни средства с оправданието, че това е абсолютно нормално. НЕ, НЕ Е НОРМАЛНО.


1. НЕ Е НОРМАЛНО БАНКИТЕ ДА СЕ ОПИТВАТ ДА ТАКСУВАТ ЗА ЮРИДИЧЕСКИ УСЛУГИ .
 

     Голяма част от банковите институции назначават адвокати на трудови и граждански договори с цел юридическото обезпечаване на сделките и защитаване интереса на банката. Незнайно защо обаче, банките се опитват и в повечето случаи успяват да таксуват допълнително клиентите си с такси от  100 лв. до  1000 лв за това. Това е все едно клиентът, кандидатсващ за кредит да наеме адвокат и да помоли банката след това да плати хонорара му.


2. НЕ Е НОРМАЛНО БАНКИТЕ ДА ЗАДЪЛЖАВАТ ДА  СЕ СКЛЮЧВАТ ЗАСТРАХОВКИ ЧРЕЗ ТЯХ ИЛИ СЪС ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ДРУЖЕСТВА ОТ ТЯХНАТА БИЗНЕС ГРУПА.

     Да, след като отпускат паричен ресурс банковите институции имат основание да изискат определени застраховки, гарантиращи техните средства. Грешка е. обаче да се смята, че банката  е тази, която трябва да  продаде тази застраховка, особено когато обикновено цената на застраховката, предлагана от тях, е два до три пъти по- висока.


3.  НЕ Е НОРМАЛНО ДА  НАЛАГАТ  ЕДНА ИЛИ ДРУГА НОТАРИАЛНА КАНТОРА,  С ПОМОЩТА НА  КОЯТО ДА СЕ  ФИНАЛИЗИРА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА ЧРЕЗ ИПОТЕКА

     Банките напоследък стигнаха дотам, че някои от тях си позволяват да имат изисквания за това къде и как трябва да бъде финализирана сделката, за което ще се опитват да стоварят един куп аргументи. НЕ, НЕ и НЕ. Клиентът КУПУВАЧ има пълното право да проучи и  да се довери на нотариус, който той смята за подходящ, още повече когато цените за изготвяне на нотариален акт варират, а има нотариуси, които ги изготвят и безплатно, ако сделката се осъществи чрез тяхната Нотариална Кантора. Какво ли още ще задължат банките клиентите си, както е тръгнало нищо чудно да  почнат да определят и надбавки на общинските и нотариални такси, когато отпускат ипотечни кредити.

 

     Преди всичко искаме да се извиним за не дотам добрия и заядлив тон на редовете по-горе. Това бе направено умишлено. За съжаление  в последно време се забелязва наистина арогантно и неморално отношение на някои банкови институции към клиенти, имащи нужда от техния продукт. Единствената ни цел е както винаги, да предпазим лицата, имащи намерение да теглят банков кредит от неправомерни банкови такси и донякаде да напомним на банките, че кредитоискателите са лицата които купуват техния продукт и такива на пръв поглед дребни неща за банките са меко казано подигравка. Също така трябва да отбележим, че в не малка част от Западния свят подобна практика, на налагане на застрахователна компания или Нотариална Кантора при сключване на сделка с недвижима собственост чрез ипотека, е  не просто неморална, а е и забранена със закон.

автор: CreditBlagoevgrad.Com. 

 
 

 

Защо с нас:

yes Безплатна консултация за всички кредитни продукти на банките!

yes Спестявате време и нерви!

yes Избор на най-подходящия кредит, отговарящ на доходите Ви и имота, избран от Вас!

yes Съдействие за изготвянето и снабдяването на изисканите от банката документи!

yes Информация за преференциални условия на банките! 

yes Без скрити банкови такси и комисионни! 

    ЗАЩОТО НИЕ ЧЕТЕМ ДРЕБНИЯ ШРИФТ ВМЕСТО
                 ВАС
  

Клиентите за нас

"Чета мненията по-горе и с удоволствие ги потвърждавам."

Виктор Десподов

    "В момента се сещам за три неща, които Ви описват най-добре – 1. Компетентни 2. Коректни 3. Надежден партнъор в сферата на банковото кредитиране. Едно голямо Благодаря ! В мое лице имате верен приятел , продължавайте все така и занапред !"

Красимира Богомилова
Currency Exchange Rates
Събота, 12 февруари 2012

Връзка с нас
гр. Благоевград
 ул. "Ст. Стамболов" №1 
ет. 2 офис 6
 
Имате въпрос?

Свържете се с нас:

тел: 073/59-09-09;  gsm: 088 616 0070
  Credit BlagoevgradСайт на BlagoevgradProperties.com
Всички права запазени
WebDesignBG